Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

giratoriu dn1b dn1aSupranumit "giratoriul ruşinii", sensul giratoriu amenajat din parapeţi din beton la ieşirea din Ploieşti spre Buzău urmează să intre într-un program de refacere. Nu se ştie prea clar când vor începe sau se vor încheia lucrările, dar singurul lucru cert în prezent ţine de costul lucrărilor: aproape un milion de lei, şi asta numai pentru devierea unor reţele şi refacerea intersecţiei dintre strada Ştrandului şi Centura de Est a Ploieştiului.

Consiliul Local a aprobat un studiu de fezabilitate pentru reconfigurarea acestei zone, în care se precizează că va fi nevoie de o cheltuială de 960.000 de lei, cu TVA inclus, pentru refacerea acestei zone. Mare parte din sumă va merge pentru devierea unor reţele subterane, au explicat experţii care au întocmit studiul, în vreme ce o sumă de aproximativ 111.000 de lei ar fi rezervată pentru studii, ridicări topo, consultanţă şi proiectare.

Dacă o raportăm cu altă lucrări similare, suma este mare, autorităţile explicând că asta se întâmplă pentru că în zonă au fost identificate foarte multe conducte, inclusiv pentru gaze sau produse petroliere, dar şi reţele electrice sau de telecomunicaţii. Practic, conform studiului de fezabilitate, e nevoie de mutarea unor reţele care ţin de Conpet, Distrigaz, Transgaz, Electrica, Apele Române, Apa Nova şi Telekom.

Back To Top