Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Ministrul Transporturilor, Lucian Şova, este convins că licitația pentru studiul de fezabilitate şi proiectare, în cazul drumului de mare viteză Ploiești - Pașcani, va fi organizată până la sfârșitul anului. 

 

Acesta susține că strategia de achiziţii publice și de contractare s-a modificat, la recomandările formulate de consultanții europeni. "Am înţeles foarte bine că un proiect de succes trebuie pregătit foarte bine, iar execuţia rămâne un lucru, nu marginal, dar nu atât de important aşa cum este azi, pentru că azi tot ceea ce avem în construcţie este pe strategia de contractare studiu de fezabilitate şi proiectare şi execuţie", a declarat marţi seara, la Antena 3, ministrul Transporturilor, arătând că s-a mers pe varianta realizării studiului de fezabilitate astfel încât ulterior să nu fie schimbări de soluții la proiectul tehnic.

Șova a explicat că sunt patru sectoare, adică în jur de 350 de kilometri de drum de mare viteză. "Să lăsăm celor care elaborează studiul de fezabilitate să spună dacă va fi drum expres sau autostradă", a mai precizat Şova.

Back To Top