Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Serviciul Public Finanțe Locale Ploiești a publicat, miercuri, proiectul de hotărâre privind nivelul taxelor și impozitelor locale în anul 2019, după ce, în ultimele zile, în spațiul public au apărut informații conform cărora acestea s-ar putea majora.

Întâlnirile care au avut loc în ultimele zile, la vârful administrației locale, au fost decisive pentru definitivarea proiectului publicat miercuri, în vederea pregătirii dezbaterii publice pe această temă, de luna viitoare. "Întâlnirile de lucru avute între Primarul Municipiului Ploiești, reprezentanții Consiliului Local și Executivul Primăriei, s-a decis ca în proiectul de hotărâre ce este supus dezbaterii publice, cuantumul impozitelor și taxelor locale să fie la nivelul anului 2018, indexate cu rata inflației de 1,34%, conform Hotărârii de Consiliu Local nr. 116/2018 și art. 491 din Codul fiscal, urmând ca decizia finală să fie luată în cadrul ședinței de Consiliu Local. Persoanele interesate pot transmite în scris propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de hotărâre la sediul Serviciului Public Finanțe Locale Ploiești din Bd. independenței nr 16 sau pe email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 29.10.2018. Dezbaterea publică se va desfășura la data de 14.11.2018, iar proiectul de hotărâre privind stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2019 va fi supus aprobării după data de 29 noiembrie 2018", a anunțat conducerea SPFL Ploiești, la publicarea proiectului de hotărâre.

"Mai trebuie discutat, pentru că s-au ridicat câteva probleme de către Curtea de Conturi, cu privire la zonarea localităţilor, mă refer la modul în care se calculează impozitul pe diverse zone. Din toate aceste motive, SPFL-ul a dorit să aibă această discuţie în prezenţa consilierilor locali şi în special a celor din comisia de buget-finanţe", declara, marți, Adrian Dobre, pe tema nivelului taxelor și impozitelor locale care vor fi percepute la Ploiești, în 2019 (VEZI DETALII).

Până la urmă, în proiect se regăsește numai indexarea cu 1,34%, care a fost aprobată de CL încă din primăvara acestui an.

Proiectul poate fi consultat aici.

Back To Top