Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Anunţat de câteva luni, proiectul de interzicere a căruţelor pe străzile din Ploieşti apare pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local programate în data de 31 octombrie. Dacă documentul va fi aprobat, miercuri, în forma actuală, căruţaşii vor fi amendaţi dacă vor fi prinşi pe domeniul public, iar transportul de deşeuri în orice tipuri de atelaje cu tracţiune animală sau trase sau împinse cu mână va aduce sancţiuni suplimentare.

Proiectul va intra în discuţia forului legislativ local, după o lungă perioadă în care a fost lăsat pe site-ul municipalităţii, în dezbatere publică, în aşteptarea unor sesizări sau sugestii de la cetăţeni, chiar dacă în această perioadă au existat şi mai multe proteste ale căruţaşilor din Ploieşti, care au reclamat că o eventuală interdicţie i-ar lăsa, alături de familiile lor, fără sursele de venit. În replică, reprezentanţii Primăriei au invocat faptul că aceste surse de venit de cele mai multe ori nu sunt şi legale sau fiscalizate, argumentând că prezenţa căruţelor pe şosele încurcă traficul, aduce un disconfort şi, poate cel mai important, amintind că de multe ori căruţele sunt folosite la transportul ilegal de deşeuri.

Acestea fiind spuse, conducerea Primăriei a propus sancţiuni între 500 şi 1.000 de lei pentru căruţaşii care vor fi prinşi pe şosele, respectiv 1.000 - 1.500 de lei în cazul în care atelajele ar fi folosite la transportul de deşeuri, caz în care, pe lângă amendă, vor fi confiscate şi atelajele în sine. Proprietarii vor avea la dispoziţie 10 zile lucrătoare ca să le revendice, plătind taxele aferente transportului şi depozitării. Mai mult, dacă, în momentul depistării în trafic, proprietarii vor refuza să îşi ia caii şi să plece, riscă să rămână şi fără animale. Condiţiile de revendicare sunt similare, fiind nevoie tot de plata unor sume deloc neglijabile pentru recupereare.

Back To Top