Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Haosul administrativ din Primăria Gura Vitioarei are o finalitate în instanță. Judecătorii au decis luni 5 noiembrie 2018, suspendarea hotărârii de consiliu local din luna septembrie, prin care viceprimarul Gheorghe Stănescu (Foto) fusese înlocuit din funcție în urma formării unei ciudate coaliții ad-hoc între PNL și PSD în timpul ședinței CL Gura Vitioarei care a produs înlocuirea acestuia. 

 

După decesul primarului Gheorghe Tirifon, primăria Gura Vitioarei a ajuns să fie coordonată de secretarul comunei, Nicoleta Constantin, pe numele căreia există o serie de plângeri penale pentru infracțiuni de abuz în serviciu, fals în înscrisuri sub semnătură privată, fals intelectual, uz de fals și purtare abuzivă.

Sat fără câini. După dispariția prematură a edilului, viceprimarul Gheorghe Stănescu a preluat atribuțiile primarului, fapt care a deranjat grupurile majoritare din cadrul Consiliului Local Gura Vitioarei.

Într-o ședință extraordinară, în urma unei hotărâri de consiliu local considerată nelegală chiar de Prefectura Prahova, majoritatea ad-hoc a votat pentru schimbarea viceprimarului incomod și alegerea unui nou viceprimar pe „gustul” majorității, care să conducă administrația locală până la organizarea alegerilor parțiale.

Primarie Gura VitioareiConsilierii locali fac ce vor, în ciuda avertismentelor de nelegalitate

În ciuda acțiunii în instanță declanșată de Gheorghe Stănescu, viceprimarul înlăturat în mod nelegal, consilierii locali s-au întrunit pentru a vota un nou viceprimar. Consilierii PNL care au votat din nou în mod nelegal au fost fost excluși din partid, după ce șefii de la județ au aflat cu ce se ocupau în teritoriu, fapt cat nu a rezolvat principala problemă a comunității – lipsa din funcție a unor factori decizionali care să administreze proiectele localității.

Judecătorii au făcut dreptate

Ieri, 5 noiembrie, instanța a anulat decizia consilierilor locali prin care l-au înlăturat pe Stănescu din funcție. Chiar dacă hotărârea nu este definitivă, aceasta este executorie. Chiar și în cazul depunerii unui recurs, recursul nu suspendă executarea hotărârii judecătorești. Cu alte cuvinte, Stănescu revine în funcție, după câteva luni de zile de haos produs de cei care au fost votați și plătiți ca să apere interesele comunității, nu să blocheze funcționarea administrației locale.
Instanța nu a luat în considerarea apărarea pârâtului – CL Gura Vitioarei, în sensul că a motivat că a revocat hotărârile nelegale, iar acțiunea în justiție a rămas fără obiect. Judecătorul nu a considerat relevantă o astfel de motivațien deoarece o hotărâre de consiliu local care a produs efecte juridice și a intrat în circuitul civil nu mai poate fi revocată de autoritatea care a adoptat-o, ci poate fi anulată doar de către instanță.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Back To Top