Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Primăria Ploieşti intră în rândul lumii în materie de tehnologii multimedia. Autorităţile locale au achiziţionat recent aparatură video performantă, iar de circa o săptămână şedinţele importante sunt filmate şi difuzate pe site-ul instituţiei.

Prima apariţie a camerei video a Primăriei Ploieşti a fost la şedinţa de Consiliu Local de săptămâna trecută, iar imaginile filmate cu această ocazie au fost difuzate în direct pe pagina de internet a institutiei, ploiesti.ro. Săptămâna aceasta, pe site a apărut a doua înregistrare video, de la o şedinţă operativă pe tema salubrităţii prezidată de primarul Dobre.

Această nouă aplecare a autorităţilor locale spre tehnologia multimedia vine după ce, anterior, reprezentanţii Primăriei au "cochetat" cu transmiterea de conferinţe de presă în direct pe Facebook sau organizarea unor audienţe direct pe reţeaua de socializare. Primăria Ploieşti nu este prima instituţie de stat care investeşte în aparatură multimedia. De altfel, ea nu este nici prima din Palatul Administrativ, în condiţiile în care Consiliul Judeţean are de aproape doi ani propria dronă, folosită pentru filmări aeriene la situri arheologice, lucrări de infrastructură sau evenimente organizate. Dacă şi-ar uni forţele, cu aparatura pe care o au, cele două instituţii ar putea s-o "pună" lejer de-o firmă de filmări la nunţi şi botezuri.

Back To Top