Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Cu mai puţin de o lună înainte de data anunţată pentru aprinderea instalaţiilor de iluminat festiv la Ploieşti şi deschiderea oficială a evenimentelor dedicate Zilei Naţionale şi sărbătorilor de iarnă, autorităţile locale au lansat o procedură de achiziţie, pentru închirierea unei scene şi a instalaţiilor aferente. Deşi, la prima vedere, când spui "scenă" te gândeşti la patru stâlpi, o platformă şi un acoperiş, ei bine se pare că lucrurile sunt mult mai complexe, cel puţin dacă ne uităm la suma alocată pentru această achiziţie, care poate să ajungă până la 110.000 de lei cu tot cu TVA, echivalentul a aproape 24.000 de euro.

 

Procedura de achiziţie directă a fost lansată vineri, iar firmele interesate au termen până pe 16 noiembrie să depună oferte. Beneficiarul doreşte, cu această ocazie, să închirieze scena, echipamente de sonorizare, aparatură audio-video de înregistrare şi redare, sistem de iluminat şi servicii de suport tehnic, pentru perioada 1-21 decembrie. Valoarea estimată a achiziţiei, fără TVA, este de 92.500 de lei, conform documentelor oficiale publicate pe pagina de internet a Primăriei Ploieşti.

Scena este necesară pentru Târgul de Crăciun 2018, se mai arată în anunţ.

Back To Top