Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Rămasă de mai multe ori în ultimele două luni fără bani pentru diverse servicii publice, Primăria Ploieşti mai scapă, pentru circa două săptămâni, de blocaje. Consiliul Local, forul legislativ al municipiului, a aprobat în şedinţa de astăzi o rectificare de buget, prin care au fost acordate sume suplimentare pentru transportul public, spaţiile verzi, iluminat şi salubritate, servicii publice rămase anterior fără fonduri.

3,6 milioane pentru subvenţia la TCE, 2 milioane la SGU, 1 milion la iluminat public, 550.000 la CSM şi 3,8 milioane la salubritate şi deszăpezire. Acestea sunt sumele suplimentare aprobate vineri de către consilierii locali, sume care, în majoritatea cazurilor, asigură necesarul până la începutul lunii decembrie. Deşi au fost deblocate servicii publice intrate în criză în ultima perioadă, nu toată lumea a fost încântată de proiectul de rectificare de astăzi, cei patru consilieri ALDE alegând să se abţină la vot, dezamăgiţi că banii pentru aceste suplimentări au fost luaţi din alocarea bugetară care fusese făcută anterior pentru SC Hale şi Pieţe. Mai precis, conform unei decizii din februarie a aceluiaşi for legislativ local, capitalul social al societăţii urma să fie suplimentat cu 18 milioane de lei, bani necesari pentru reconstruirea platoului Halelor Centrale dar care nu au fost viraţi de primarul Dobre, acesta explicând că oricum proiectul noului platou e într-un blocaj juridic. Astăzi, consilierii au decis să ia 13 dintre cele 18 milioane care erau puse deoparte pentru Hale şi Pieţe şi să le aloce pentru alte capitole bugetare.

Surse din administraţia ploieşteană anunţă că până la finele acestui an sunt toate şansele ca şi restul de 5 milioane de lei să intre la redistribuire, în condiţiile în care în decembrie mai multe servicii publice vor rămâne din nou descoperite.

Back To Top