Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Unul dintre primarii vechi din Prahova, Dan Boștină, a intrat în vizorul inspectorilor Agenției Națională de Integritate care, miercuri, au comunicat că, în cazul edilului, a fost constatată starea de incompatibilitate.

Edilul comunei prahovene Salcia s-a aflat în stare de incompatibilitate "în mandatul 2012 – 2016 a exercitat simultan funcția de primar și calitatea de membru în Consiliul de Administrație al Școlii Gimnaziale cu Clasele I - VIII Salcia, județul Prahova, încălcând astfel dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003", potrivit unui comunicat transmis de ANI.

Documentul menționează că Dan Boștină ar fi depus un punct de vedere, la dosarul de evaluare, în exercitarea dreptului la apărare.

Potrivit legii, funcţia de primar este incompatibilă cu exercitarea funcţiei de preşedinte, vicepreşedinte, director general, director, manager, administrator, membru al consiliului de administraţie ori cenzor sau orice funcţie de conducere ori de execuţie la societăţile comerciale, inclusiv băncile sau alte instituţii de credit, societăţile de asigurare şi cele financiare, la regiile autonome de interes naţional sau local, la companiile şi societăţile naţionale, precum şi la instituţiile publice.

Back To Top