Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Un proiect propus să fie introdus pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Ploiești de joi a strânit discuții aprinse, pentru că aleșii locali din partea PSD, ALDE și PMP nu au fost de acord cu acest lucru. Proiectul viza contractarea unui credit pe 10 ani din care ar fi urmat să fie plătite mai multe lucrări, dar consilierii amintiți s-au declarat împotrivă, argumentând cu deficitul cu care se confruntă, deja, municipalitatea.

 

Creditul în valoare de aproape 189.000.000 de lei ar fi urmat să aibă o perioadă de grație de trei ani, după care suma ar fi trebuit rambursată de Primăria Ploiești în termen de 10 ani. Banii erau destinați achitării unor lucrări despre care municipalitatea tot vorbește de ceva vreme, cum ar fi reabilitarea pasajelor din bariera București, construirea unui laboratorului de radioterapie cu energii înalte, amenajarea "giratoriului rușinii", de la ieșirea spre Bucov, consolidarea Spitalului Municipal sau lucrările la fațada clădirii Colegiului Național "Ion Luca Caragiale". Numai că propunerea nici nu a ajuns să fie dezbătută, deoarece aleșii locali ai PSD, ALDE și PMP s-au opus introducerii acestuia pe ordinea de zi, invocând situația financiară delicată prin care trece administrația ploieșteană.

Proiectul privind contractarea unui nou credit vine după ce, în ședința de îndată conocată săptămâna trecută, Consiliul Local Ploiești a decis, nu fără alte discuții destul de aprinse, contractarea unui alt credit, în valoare de 27,5 milioane de lei, pentru cofinanţarea unor proiecte europene. În primă fază, suma totală ar fi fost de 200 de milioane, însă toți aleșii locali au reușit să pice de acord soar pe o sumă mult mai mică, necesară Primăriei Ploieşti pentru asigurarea contribuţiei proprii la o serie de proiecte europene pe care le-a propus.

Contractarea unui credit de 200 de milioane de lei a fost propusă de primarul Adrian Dobre la începutul lunii noiembrie, însă inițiativa a stârnit un alt scandal de proporții între consilieri, înainte de a se ajunge la acest compromis, privind împrumutul de nici 30 de milioane de lei, în ideea că diferența va face obiectul unei hotărâri ulterioare (VEZI DETALII).

De altfel, la ședința trecută, un proiect privind un al doilea împrumut, de 172,5 milioane de lei, inițiat de primar, dar retras încă de la începutul întâlnirii, pentru discutarea mai amănunţită a listei proiectelor propuse pentru finanţare.

Back To Top