Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

În încercarea de a descuraja accesul auto spre centrul Ploieştiului, ceea ce ar trebui să ducă la fluidizarea traficului şi reducerea emisiilor poluante, dar mai ales cu gândul la creşterea veniturilor înregistrate de SGU, autorităţile ploieştene pregătesc o reconfigurare totală a parcărilor cu plată. Un proiect publicat zilele acestea propune crearea a trei zone de tarifare, în care preţurile vor creşte pe măsură ce locurile de parcare sunt mai aproape de centrul Ploieştiului. Astfel, o oră, care acum se tarifează cu 2 lei, va ajunge să coste şi 5 lei.

Măsura este propusă printr-un proiect iniţiat de viceprimarul social-democrat Cristian Ganea şi fundamentat de reprezentanţii SGU Ploieşti, cei care au în grijă parcările cu plată din municipiu şi care, dacă ne uităm peste bugetele lor din ultimii ani, se descurcă foarte prost în acest domeniu. Proiectul a fost publicat pe site-ul Primăriei Ploieşti şi va sta aici cel mai probabil 30 de zile lucrătoare, în dezbatere publică, înainte de a intra în discuţia forului legislativ. Propunerea vizează nu doar modificarea tarifelor pentru staţionarea timp de o oră sau o jumătate de oră, ci şi scumpirea substanţială a abonamentelor. De asemenea, proiectul propune şi creşterea programului de încasare în multe dintre parcările cu plată.

ZONE DE TARIFARE

Conform documentului care urmează să fie dezbătut în Consiliul Local Ploieşti, parcările cu plată vor fi împărţite în trei zone. Venind dinspre periferie spre centru, în zona C intră cele trei parcări din zona Oborului şi parcarea de lângă Cimitirul Viişoara.

În zona B intră parcări de la Gara de Sud, rondurile de pe Bulevardul Independenţei şi străzile adiacente, alături de cele din zona Piaţa Anton şi cele din zona Buna-Vestire şi Praga.

În zona A regăsim parcările de lângă Palatul Administrativ şi Halele Centrale, alături de cele de pe Romană, Vasile Lupu, Văleni, Goleşti, Gheorghe Lazăr sau Mihai Bravu.

Tarifele de parcare, în cazul zonei C, vor ajunge la 3 lei pe oră, respectiv 1,5 lei pentru 30 de minute. În zona B, tarifele de parcare vor fi de 4 lei pe oră, respectiv 2 lei pentru jumătate de oră, iar la zona A ajung până la 5, respectiv 2,5 lei.

ZONA A:

parcari ploiesti zona A

ZONA B:

parcari ploiesti zona B

ZONA C:

parcari ploiesti zona C

Back To Top