Categorie: Administraţie

Primăria Ploieşti organizează în această seară o dezbatere publică privind prezentul şi viitorul sistemului de termoficare, venită în contextul în care actualul contract cu Veolia Energie expiră pe 1 mai, iar autorităţile şi operatorul n-au ajuns la un acord privind o posibilă prelungire. Oficial, Adrian Dobre a convocat consultarea publică pentru a le prezenta ploieştenilor situaţia existentă şi soluţiile găsite de el pentru depăşirea potenţialului blocaj, cu toate că, neoficial, sunt speculaţii că şedinţa ar avea, în teorie cel puţin, mai degrabă rolul de a-l disculpa pe primar şi a-i acuza pe consilierii din coaliţia majoritară PSD-ALDE.

Consultarea publică începe de la ora 18.00, locul ales fiind sala de spectacole de la Teatrul "Toma Caragiu" din Ploieşti.

Pe acelaşi subiect: 

Primarul municipiului, Adrian Dobre, a postat marţi un mesaj pe pagina oficială de Facebook, pentru a le reaminti de această dezbatere celor interesaţi. El a lansat invitaţia şi într-o scrisoare adresată ploieştenilor, în care, pe lângă o serie de acuze grave la adresa PSD-ALDE-PMP, a anunţat şi că a identificat trei soluţii pentru perioada de după 1 mai, deşi cel puţin două dintre ele par complet nerealiste dacă ne raportăm la perioada rămasă până la expirarea actualului contract.

Back To Top