Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

despescu_dobreConducerea Inspectoratului Județean de Poliţie Prahova a prezentat, astăzi, 9 noiembrie, bilanţul activităţii Poliţiei Rurale, după ce s-au împlinit aproape trei luni de la reorganizarea acestui departament al IJP.

Conducătorul instituţiei prahovene, comisarul şef dr. Bogdan Despescu, a declarat că implementarea noului „concept”, respectiv reorganizarea poliţiei rurale, a avut ca scop creşterea eficienţei instituţiei pentru comunitate, prin îmbunătăţirea serviciilor şi a unui management mai bun cu aceleaşi resurse.

„Pot să vă comunic că reorganizarea a avut la bază mai multe principii, unul dintre principii a fost rearondarea în funcţie de Parchet, totodată teritoriul, în sensul accesului poliţiştilor în deplasarea de la o localitate la alta, şi în acelaşi timp situaţia operativă”, a declarat şeful IJP.

Concret, reorganizarea instituţională a Poliţiei rurale a fost începută prin modificarea arondării posturilor de poliţie, prin constituirea a 12 secţii rurale principale, care acoperă toate localităţile.

„Din punct de vedere al dotării, numărul de autospeciale este acelaşi, respectiv 91 de autospeciale Logan, în mediul rural, din punct de vedere al dotării de comunicare, am repartizat noi telefoane mobile patrulelor aflate în teren, numerele de telefon fiind afişate la posturile de poliţie. Cetăţeanul poate să apeleze direct patrula care se află în teren”, a completat comisarul-şef Bogdan Despescu.

Bilanţul după trei luni de activitate în noua formulă a Poliţiei rurale aduce, conform declaraţiilor conducerii IJP, o reducere de cheltuieli din punct de vedere al chiriilor, dar şi a altor cheltuieli.

Noul concept a permis să se asigure, totodată, o permanenţă de 24 de ore din 24, printr-un program de opt ore pentru fiecare patrulă.

Statistica a îngenuncheat fenomenul infracţional

„Numărul infracţiunilor din această perioadă, din punct de vedere al sesizărilor, au scăzut, şi vorbim de un procent de 19 la sută. Infracţiunile judiciare cu 15 la sută, infracţiunile contra persoanei cu 26 la sută, infracţiunile contra patrimoniului cu 10 la sută.

Au crescut, în schimb, cu şapte la sută, fapte cu autor necunoscut, dar în acelaşi timp avem un procent mai bun al dosarelor aflate în soluţionare. De la 29 la sută pentru o perioadă similară cu aceasta, la 91. După cum vedeţi, cifra este de trei ori mai mare. A crescut şi numărul prinderilor în flagrant. Există o mobilitate mai bună. La apelurile 112 acţionăm după principiul cel mai apropiat echipaj intervine, există o comunicare permanentă între dispecerat şi echipele aflate în teren”, a precizat şeful IJP Prahova.

Ca într-un bilanţ care se respectă, comisarul-şef Despescu şi-a însuşit autocritica, precizând că, în activitatea poliţiei rurale există, desigur, şi „aspecte negative”.

„Nu întotdeauna timpii de reacţie au fost cei doriţi. Avem intervenţii până la 10 minute în proporţie de 55 la sută, până la 15 minute 20 la sută, până la 20 de minute 14 la sută, şi peste 20 de minute 9 la sută”, a declarat şeful IJP.

Back To Top