Categorie: Administraţie

Municipiul Ploiești a primit o nouă șansă să acceseze fonduri de aproximativ 2,5 milioane de lei, pentru achiziționare de stații destinate încărcării autoturismelor electrice, prin intermediul unui program lansat de Ministerul Mediului și destinat reședințelor de județ. În urmă cu mai puțin de două săptămâni, ministrul de resort avertiza municipalitatea că este pe punctul să rateze ocazia, pentru că nu avea pregătite documentele necesare în vederea înscrierii.

 

"Programul de instalare de prize de alimentare pentru autoturismele electrice, pe care Ministerul Mediului îl derulează prin AFM, de care pot beneficia TOATE municipiile reședință de județ, continuă.

Sesiunea de înscriere, care ar fi trebuit să se încheie la 31 iulie a.c, a fost prelungită până pe 11 octombrie.

Ploieștiul are, iată, o nouă șansă!

Dacă nici acum...

Haideți, domnule Primar!

Ați făcut praf bugetul Ploieștiului și vă plângeți că nu mai aveți bani!

Vă invit, a nu mai știu câta oară, să îi luați pe aceștia!" i-a transmis ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, primarului Adrian Dobre, pe care îl obrăznicea, la începutul acestei luni, fiindcă municipiul nu are pregătite toate documentele necesare înscrierii.

Gavrilescu arăta, atunci, că municipiului i-ar reveni 13 sau 14 astfel de stații, pentru fiecare dintre ele suma finanțată de Ministerul Mediului, prin Administrația Fondului pentru Mediu, fiind de 190.000 de lei, 90% din totalitatea cheltuielilor eligibile (VEZI DETALII).

Foto: e-nergia.ro

Back To Top