Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Autorităţile ploieştene se pregătesc să semneze un nou contract subsecvent pentru dezinsecţie, deratizare şi dezinfecţie, după ce precedenta înţelegere s-a încheiat zilele trecute. Noul acord, ca şi cel anterior, va avea o periodă de valabilitate de o lună, timp în care administraţia locală are în plan să comende nu mai puţin de cinci treceri pe domeniul public pentru combaterea insectelor, plus intervenţii pentru dezinfecţie şi deratizare în unităţile de învăţământ.

 

Potrivit informaţiilor oferite de reprezentanţii Regiei Autonome de Servicii Publice, vechiul contract, valabil doar o lună, a expirat la 21 august. Documentaţia pentru cel nou, cu aceeaşi valabilitate, a ajuns astăzi la semnat în Primărie, fiind de aşteptat ca totul să fie parafat cel târziu joi. De altfel, operatorul de dezinsecţie, Coral Impex, a şi anunţat oficial că va face stropiri pe domeniul public începând de sâmbătă.

Pe acelaşi subiect: 

Autorităţile ploieştene au în plan, în noul contract, să dea comenzi pentru cinci treceri la dezinsecţie, un număr apropiat de recomandările în domeniu pentru combaterea ţânţarilor, treceri care, totuşi, vin tocmai la finalul unei veri în care ploieştenii au reclamat foarte multe probleme la acest capitol.

Back To Top