Categorie: Administraţie

Poliția Locală Ploiești a dat amenzi de peste 100.000 de lei pentru contravenții referitoare la salubritate, au anunțat, luni, reprezentanții instituției.

 

Numărul sancțiunilor aplicate în august, pentru aspecte legate de salubritate, de Poliția Locală Ploiești, a ajuns la 199. Cele mai multe dintre ele, 157, în valoare de 57.800 de lei, au fost aplicate de Serviciul Ordine Publică și pasă, iar alte 31 în valoare de 31.000 lei, de Biroul Protecția Mediului, toate pentru abandonarea sau depozitarea deșeurilor pe domeniul public.

PL Ploiești a mai anunțată, la prezentarea bilanțului pe luna trecută, și că "poliţiştii locali din cadrul Biroului Protecția Mediului au sancționat contravențional operatorul de salubritate ROSAL GRUP pentru nerespectarea graficului de ridicare deșeuri menajere sau neridicarea întregii cantități de deșeuri cu 7 amenzi în valoare de 17.500 lei. Referitor la neîncheierea contractelor de salubrizare cu operatorul autorizat de către  persoanele fizice/juridice, s-au aplicat un număr de 4 sancțiuni contravenționale, în cuantum de 6.500 lei".

Faptele de tipul celor menționate mai sus pot fi reclamate de cetățeni la dispeceratul instituței, la numărul 0244.954.

Foto: Poliția Locală Ploiești

Back To Top