Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Prefectura Prahova a derulat, joi, o şedinţă de instruire cu primarii din judeţ, pentru pregătirea alegerilor prezidenţiale. Principalele noutăţi ţin de posibilitatea de prelungire cu trei ore a programului de votare dacă sunt cozi la secţii şi de schimbarea locului în care reprezentanţii secţiilor vor fi nevoiţi să aducă, după votare, celebrii saci cu buletine, procese-verbale şi ştampile de vot.

 

Astfel, după ce la precedentele alegeri, cele europarlamentare din luna mai, au fost instalate corturi de campanie din dotarea ISU Prahova la intrarea în Palatul Administrativ, de data aceasta oamenii care vin din secţii, circa 3.000 la număr, nu vor mai fi ţinuţi afară, ci vor fi "mutaţi" la Sala Sporturilor "Olimpia".

"Conducerea Instituției Prefectului Județul Prahova, reprezentantul Autorității Electorale Permanente, președintele Biroului Electoral Județean, precum și reprezentanți ai altor insituții cu atribuții în buna desfășurare a alegerilor prezindențiale din luna noiembrie au organizat astăzi o sesiune de instruire a primarilor unităților administrativ teritoriale din Prahova, ocazie cu care acestora le-au fost amintite prevederile legale care trebuie respectate pe perioada desfășurării alegerilor: actualizarea listelor electorale permanente, stabilirea locurilor speciale pentru afișaj electoral, modul în care se predau materialele către birourile electorale, organizarea secțiilor de votare etc. Elementul de noutate al acestui proces electoral este că predarea materialelor și buletinelor de vot se va face la Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești, care poate oferi condiții decente pentru cele aproximativ 3.000 de persoane din tot județul care vor veni la BEJ după terminarea votului", a transmis joi Prefectura Prahova.

Back To Top