Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Consiliul Judeţean Prahova a anunţat că ordinul de începere a lucrărilor de extindere şi modernizare a Unităţii de Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean va fi semnat săptămâna viitoare, cel mai probabil joi. Lucrările sunt incluse într-un proiect de circa 18 milioane de lei, din care o treime e asigurată dintr-o finanţare de la Uniunea Europeană.

 

Preşedintele CJ, Bogdan Toader, a declarat că ordinul de începere urmează să fie semnat joi şi că primele lucrări vor viza construirea extensiei la actuala clădire a Unităţii de Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean din Ploieşti. Asta va însemna că, pentru moment, nu va fi nevoie de mutarea UPU. Abia când noua clădire va fi gata şi se va trece la demolarea peretelui despărţitor va fi mutată şi activitatea, în cabinetele de tratament ambulatoriu de la parterul unităţii medicale.

Valoarea totală e estimată la aproape 18,6 milioane de lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă solicitată de la Uniunea Europeană depăşeşte 6,7 milioane. Lucrările sunt estimate să dureze 18 luni, au mai anunţat reprezentanţii Consiliului Judeţean.

Separat, instituţia derulează, din surse proprii, şi un amplu proiect de modernizare a condiţiilor de cazare. Lucrările au început la etajul 5, în mandatul trecut, iar frontul de lucrări a coborât, încet-încet, până la parter, unde peste aproximativ două săptămâni urmează să se dea ordinul de începere, tot după ce se vor face unele mutări de secţii.

Back To Top