Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

CJ Prahova a anunțat încheierea unei noi runde de lucrări de modernizate la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești, unitate aflată în administrarea Consiliului Județean și care reprezintă cel mai mare spital din Prahova. 

 

Lucrările finalizate au vizat modernizarea căilor de acces, a aleilor pietonale și a parcării din incinta Spitalului Județean de Urgență Ploiești. "Astăzi au fost finalizate lucrările în exteriorul unității spitalicești și, conform calendarului stabilit, va începe modernizarea Unității de Primiri Urgențe (UPU) și a ambulatoriului. Amenajarea unei parcări noi și construirea unui corp de clădire nou sunt obiective prioritare în ceea ce privește unitatea sanitară prahoveană. Modernizarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, face parte dintr-un proiect amplu, derulat de Consiliul Județean Prahova, proiect ce vizează reabilitarea celei mai mari unități spitalicești din județ", au precizat reprezentanții CJ Prahova.                                                                                                                                                                     

Administrația județeană a demarat încă de la sfârșitul anului 2017 lucrări ample de modernizare și reabilitare la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Până acum, acestea au vizat secțiile Cardiologie, Interne, Ortopedie, Chirurgie vasculară și Neurologie.

În această săptămână va fi semnat ordinul de începere a lucărilor în cadrul proiectului din fonduri europene, pentru extinderea Unității de Primiri Urgențe.

FOTO: CJ Prahova

Back To Top