Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Ploieştenii vor plăti o taxă specială lunară dacă nu au contracte de salubritate. Această taxă, impusă şi persoanelor fizice şi celor juridice, va fi colectată de administraţia locală, cea mai mare parte a sumei va merge către operator, iar Serviciciul Public Finanţe Locale şi Regia Autonomă de Servicii Publice îşi vor opri o parte din bani, pentru recuperarea cheltuielilor pe care le vor avea în acest domeniu.

 

Hotărârea a fost adoptată în această săptămână de Consiliul Local Ploieşti. Conform documentului, taxa va avea o valoare de 12 lei pe lună de persoană, pentru ploieştenii fără contracte de salubritate. Ea se va aplica şi la adresele unde există contracte dar sunt declarate mai puţine persoane decât cele care locuiesc în realitate. Din aceşti bani, la Rosal va ajunge o sumă de 9,5 lei, echivalentul tarifului lunar de salubritate, cel fără penalitate, aferent colectării selective a deşeurilor.

În cazul persoanelor juridice, taxa de salubritate va fi de 519,34 lei pe lună, din care 296,77 lei va ajunge la operator.

Back To Top