Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Consiliul Judeţean Prahova a lansat licitaţia pentru modernizarea a trei drumuri judeţene, din zona de sud-est, incluse într-un proiect european de peste 100 de milioane de lei.

 

Cele trei şosele, aflate pe traseul turistic Drumul Vinului, trec prin zece localităţi, asigurând conexiunea spre Ialomiţa. Contractul de finanţare fusese semnat acum câteva luni, la Ploieşti, de ministrul de atunci al Dezvoltării. Tot atunci a fost semnat un contract şi pentru modernizarea Drumului Judeţean 720, în partea opusă a judeţului, proiect similar celui din sud-est.

"Intrăm în linie dreaptă cu unul dintre cele mai mari proiecte de modernizare a infrastructurii rutiere din județul nostru! Până la finalul acestui an, Consiliul Județean Prahova va parafa contractul pentru crearea unei infrastructuri rutiere moderne în zona de sud-est a județului nostru. Zece localități străbătute de drumurile județene 102K, 102D și 100C, mă refer aici la comunele Baba Ana, Ciorani, Ceptura, Fîntînele, Fulga, Sălciile, Vadu Săpat, Tomșani și din orașele Mizil și Urlati, vor avea drumuri modernizate, după finalizarea unuia dintre cele mai mari proiecte de infrastructură din ultimii ani, care va îmbunătăți legătura rutieră cu județul Ialomița. Finanțat cu fonduri europene, prin Programul Operațional Regional, proiectul de modernizare are o valoare de execuție a lucrărilor evaluată la peste 100 de milioane de lei, bani care vor fi folosiți pentru refacerea structurii drumurilor, a podurilor și a podețelor pe o lungime de circa 40 de kilometri. În paralel, în zona opusă a județului nostru, un proiect similar va rezolva problemele de infrastructură rutieră pe DJ 720, drumul județean ce pornește din DN1 în zona Florești, trece prin Filipeștii de Pădure și apoi continuă în județul Dâmbovița", a declarat Bogdan Toader, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova.

Back To Top