Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Proiectul de hotărâre referitor la noul preț pentru gigacalorie, valabil la Ploiești, dar și subvenția acordată populației, a fost adoptată, joi după-amiază, de Consiliul Local.

 

Prețul pentru consumatorii casnici este de 315,35 lei/Gcal, fără TVA, respectiv 375,27 lei/Gcal, inclusiv TVA, iar pentru consumatorii noncasnici alimentați din SACET  acesta va fi de 416,99 lei/Gcal, fără TVA, respectiv 496,22 lei/Gcal, cu tot cu TVA.

Proiectul a inclus și prevederi referitoare la acordarea unei subvenții, astfel încât să fie menținut prețul maxim al energiei termice facturate populației, de 186,97 lei fără TVA, respectiv 222,49 lei, inclusiv TVA: "Se aprobă acordarea subvenției în sumă de 152,78 lei/Gcal, cu TVA, urmare a ajustării prețului (...), la care se adaugă suma de 34,39 lei fără TVA (40,92 lei/Gcal cu TVA), reprezentând diferența unitară de recuperat ca urmare a modificării prețului combustibilului în perioada 01.01.2016 - 28.022019, conform Hotărârii Consiliul Local Ploiești nr. 129/25.04.2019".

"Preţul final va fi acelaşi de anul trecut: 186,97 de lei fără TVA, respectiv 222,49 de lei cu TVA. Reamintesc ploieştenilor faptul că furnizarea agentului termic este un domeniu reglementat în România şi costurile la care se livrează gigacaloria nu sunt stabilite nici de administraţiile publice locale, nici de operatorii economici, ci de minunata Autoritate Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), care este condusă acum de doi foşti deputaţi PSD. În prezent fac demersuri pentru atragerea de fonduri europene necesare reabilitării, în primă fază, a rețelei de distribuție a agentului termic, iar apoi a unității de producție", a declarat primarul Adrian Dobre, după ședința CL.

La rândul său, viceprimarul Cristian ganea a anunțat că în Consiliul Local a fost adoptat "proiectul prin care se acordă subvenție pentru sezonul rece pentru TOȚI ploieștenii, indiferent dacă locuiesc la bloc sau la case!", ceea ce reprezintă o premieră în municipiu.

Back To Top