Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Sunt premise pentru un protest masiv la nivelul firmei de transport în comun a municipalităţii ploieştene, câtă vreme contractul colectiv de muncă este expirat, iar conducerea şi sindicatul reprezentativ n-au ajuns la un nou acord. Directorul TCE Ploieşti spune că se aşteaptă ca negocierile să se finalizeze favirabil, săptămâna viitoare, ceea ce ar duce la evitarea protestului.

 

Alexandri Nicolae, directorul TCE Ploieşti, a declarat că sunt unele puncte la care nu s-a ajuns la o înţelegere cu angajaţii, cel mai important vizând pretenţiile salariale ridicate de aceştia. Este o negociere, în care fiecare parte trebuie să lase de la ea, a mai precizat reprezentantul firmei de transport public, arătându-se încrezător că săptămâna viitoare va fi semnat noul contract colectiv de muncă, după ce precedentul expirase în această vară. Dacă nu se ajunge la o înţelegere, însă, angajaţii pot intra în grevă.

"Nu am acceptat toate solicitările sindicaliştilor. Ei au posibilitatea să declanşeze un protest, dar suntem în negocieri şi sper să ajungem cât mai repede la un compromis, pentru că o grevă în acest moment nu ar face bine nimănui. Solicitările pe care nu le-am acceptat sunt în primul rând de natură salarială. Sindicaliştii mai au nemulţumiri şi faţă de situaţia financiară a societăţii, însă unele lucruri nu depind numai de noi", a declarat directorul TCE Ploieşti, Alexandri Nicolae, afirmând că soluţiile pentru o parte din revendicările angajaţilor ar trebui să stea la Primăria şi Consiliul Local Ploieşti, cele care coordonează modul de derulare a contractului de delegare a serviciului public şi modul în care se acordă decontările de la bugetul local pentru prestaţiile efectuate de societate.

Back To Top