Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Conducerea CJ Prahova și ministrul Dezvoltării  Regionale au semnat, luni, contractul care asigură finanțare europeană pentru reabilitarea, modernizarea și dotarea Ambulatoriului Integrat al Spitalului Județean de Urgență Ploiești.

 

Proiectul „Extinderea, reabilitarea, modernizarea și dotarea Ambulatoriului integrat al Spitalului Județean de Urgență Ploiești”este finanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională, prin Programul Operaţional Regional 2014 – 2020, axa prioritară 8 - Dezvoltarea infrastructurii de sănătate şi sociale, valoarea sa totală ridicându-se la 11.093.302,17de  lei, din care mare parte a finanțării vine din fonduri europene. Contribuia solicitantului, Consiliul Județean Prahova, este de 214.015,01 de lei.

Termenul de execuție a lucrărilor și de dotare a ambulatoriului este de 12 luni, iar președintele CJ Prahova, Bogdan Toader, a anunțat că documentația este gata, iar în această săptămână procedura de licitație va fi lansată în SICAP.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă îmbunătățirea calității și a eficienței îngrijirii medicale, în regim de ambulatoriu, la nivelul Spitalului Județean de Urgență Ploiești. Pe lângă modernizarea și extinderea spațiilor din ambulatoriul unității sanitare prahovene, va fi instalată și aparatură medicală de ultimă generație, au precizat reprezentanții CJ Prahova.

"Este încă un proiect cu fonduri europene promovate de Consiliul Județean Prahova pentru îmbunătățirea calității serviciilor medicale destinate prahovenilor. Cabinetele medicilor specialiști din ambulatoriul Spitalului Județean de Urgență Ploiești sunt varianta optimă de a reduce aglomerația din secții, dar și de la Unitatea de Primiri Urgențe! Tratamentul bolnavilor în sistem ambulator este una dintre posibilitățile de acordare a îngrijirilor medicale, fără ca pacientul să aibă nevoie de internare în spital. Contractul semnat astăzi va avea urmări directe atât pentru prahovenii care au nevoie de medici specialiști, cât și pentru personalul medical. Prin modernizarea acestor spații și prin dotările performante vor fi evitate tensiunile generate de aglomerație sau de timpii de așteptare din zona urgențelor, unde mulți bolnavi ajung fără să fi apelat anterior, așa cum este normal, la consultații de specialitate în sistem ambulator", a precizat Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova.

Ambulatoriul a mai beneficiat, până acum, doar de reparații curente. "Este limpede că, în prezent, activitatea medicală a cabinetelor din cadrul ambulatoriului se desfășoară în spații inadecvate, subdimensionate. Și este nevoie reală ca să modernizăm și să dotăm și acest sector al celui mai mare spital prahovean la cerinţele actuale în domeniul sanitar", a declarat Toader.

Back To Top