Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Autorităţile ploieştene vor să se specializeze în atragerea de fonduri europene. Mai mulţi reprezentanţi ai Primăriei urmează să plece, în luna decembrie, în Italia, la un "curs intensiv" legat de perioada de finanţare 2021-2027.

 

Deplasarea ar urma să aibă loc în perioada 10-11 decembrie şi vine în contextul în care în interiorul Primăriei a mai fost aprobat un referat, pentru o altă plecare peste graniţe, tot în Italia, de data asta pentru discuţii privind eficienţa energetică şi o vizită de lucru la o centrală electrică din Sicilia (detalii AICI). În cazul fondurlor europene, Direcţia Tehnic-Investiţii din Primăria Ploieşti a întocmit un referat, semnat de primarul Dobre şi viceprimarul Ganea, care propune o deplasare la Vicenza, la un forum organizat de Asociaţia Europeană pentru Democraţia Locală, care, potrivit referatului, "oferă posibilitatea de a face cunoştinţă cu ultimele oportunităţi pentru 2020, de a obţine o previzualizare a programelor de finanţare UE pentru noua perioadă de programare 2021-2027" şi de a "cunoaşte principalele programe existente şi viitoare, cum se poate căuta online informaţii utile şi lucrul în grup pentru dezvoltarea propriilor idei".

Persoanele propuse să participe sunt şeful Direcţiei Tehnice, Mihaela Iamandi, şi şeful Serviciului Reparaţii şi Investiţii Drumuri, MIhail Neagu, cazarea ar urma să coste aproape 2.600 de lei pentru trei nopţi iar biletele de avion 1.800 de lei.

Back To Top