Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Consiliul Local Ploieşti a respins, în această săptămână, un proiect de achiziţie a unei baze sportive de la Rafinăria Petrotel-Lukoil, votul dând naştere unui nou scandal la nivelul administraţiei locale. Consilierii PSD, în frunte cu viceprimarul Ganea, îi acuză pe liberali că s-au opus unei oportunităţi, invocând că preţul convenit era mult sub media pieţei şi că CSM nu deţine o bază sportivă, fiind nevoit să plătească chirii în prezent. În replică, liberalii, aflaţi în minoritate în forul legislativ ploieştean, contestă ideea de amenajarea a unei baze sportive în vecinătatea unei platforme industriale.

 

„Vot iresponsabil al aleșilor locali PNL în Consiliul Local Ploiești! Liberalii au votat împotriva achiziționării bazei sportive Lukoil, deși cunosc faptul că CSM Ploiești plătește bani mulți pentru antrenamentele copiilor pe diverse terenuri particulare. Lukoil ne oferă baza sportivă la preţul de 150.000 de euro, preţul propus de municipalitate în urmă cu 4 ani, iar PNL refuză o oportunitate în condiţiile în care Ploieştiul este cel mai sărac oraş în ceea ce priveşte bazele sportive din patrimoniul municipalităţii! Felicitări, domnilor liberali pentru grija pe care o dovediţi pentru sănătatea copiilor din Ploieşti!”, a comentat, ironic, viceprimarul Cristian Ganea, preşedintele PSD Ploieşti. Reacţia a venit după ce proiectul de hotărâre a fost respins de Consiliul Local. Deşi consilierii de la PSD şi ALDE au majoritatea în forul legislativ, proiectul nu a fost aprobat, chiar şi cu voturile celor doi consilieri PMP, în condiţiile în care, fiind vorba despre o discuţie despre patrimoniu, era nevoie de voturile favorabile de la două treimi din numărul de consilieri. Baza sportivă deţinută de Lukoil cuprinde un teren de fotbal la dimensiuni oficiale, plus spaţiu pentru amenajarea a încă două terenuri de minifotbal, iar social-democraţii au argumentat că preţul convenit, de 150.000 de euro, e mult sub valoarea de piaţă, aducând ca argument şi faptul că, în vecinătate, Liceul "Mrazek" urmează să fie transformat într-o unitate cu profil sportiv, iar achiziţia acestei baze i-ar fi crescut atractivitatea.

În replică, primarul Dobre a explicat decizia colegilor săi din PNL de a vota împotriva propunerii, declarând că ideea de a organiza antrenamentele copiilor de la Clubul Sportiv Municipal lângă o rafinărie e cel puţin neinspirată. „Nu înțeleg cum cineva, fie el și viceprimar PSD, își poate imagina să construiască o bază sportivă pentru tineri, în imediata apropiere a unei platforme industriale cu grad mare de poluare din Ploiești. Consider că sănătatea copiilor noștri este mai presus de orice interes. Se pare că domnul Ganea nu este de aceeași părere și ar fi vrut ca aceștia să facă sport într-un nor de sulf și alte gaze toxice. Cam așa vede sportul un pesedist. Cât despre baze sportive, îi amintesc că avem deja contractate 3 săli de sport și nu ne vom opri aici. Cât despre CSM, îl rog să se abțină”, a declarat Adrian Dobre

Back To Top