Categorie: Administraţie
rasp_ploiesti_siteRegia Autonomă de Servicii Publice Ploieşti, în parteneriat cu organizaţia colectivă C.C.R. Logistics Systems RO, anunţă premierea participanţilor tombolei „PROTEJEAZĂ NATURA!" – în data de 19 decembrie. Anunţul privind locaţia se va face pe site-ul www.ratsp.ro.

Premiile tombolei "Protejează natura" în valoare de 2500 lei sunt susţinute financiar de CCR Logistics Systems RO S.R.L. Premiile se atribuie în baza tragerii la sorţi.

Regulamentul este publicat la sediul RASP şi pe site-urile www.ratsp.ro şi www.relectra.ro. Pe aceleaşi site-uri vor fi făcute publice şi datele de extragere a câştigătorilor tombolei.

La concurs pot participa persoanele fizice care au completat cu toate datele solicitate "biletul de tombolă" primit la predarea unui aparat electric sau electronic uzat nedezmembrat.

Pentru fiecare echipament predat se primeşte câte un bilet de tombolă.
Obiectivul acţiunilor comune constă în eficientizarea procesului de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice atât prin oferirea unui nivel ridicat de informaţie cât şi pentru însuşirea de cunoştinţe pentru cetăţeni, în sensul gestionării eficiente a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice, la nivelul municipiului Ploieşti.

Back To Top