Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Argumentând că autorităţile ploieştene au comis un abuz şi au favorizat o firmă privată care organizează un eveniment de Crăciun la Parcul Municipal Vest, preşedintele USR Prahova, Mihai Poliţeanu, a anunţat astăzi că a depus o plângere penală pe numele primarului Dobre şi al directorului parcului, Donald Constantin.

 

Poliţeanu a declarat, într-o conferinţă de presă, că Adrian Dobre şi Donald Constantin ar trebui să îşi dea demisia, după ce "au comis-o" şi au "făcut o porcărie", cu referire la faptul că au permis derularea unor activităţi comerciale în parcul făcut din fonduri europene şi au favorizat o firmă privată, fără să le ofere şi altor comercianţi acces aici. În susţinerea acuzaţiilor, reprezentanţiiUSR Prahova au proiectat pe un ecran, în timpul conferinţei, un răspuns dat acum câteva luni de primar unui comerciant interesat să închirieze spaţii la Parcul Municipal Vest, atunci explicaţia edilului fiind că nu se pot derula activităţi comerciale timp de încă doi ani, pe motiv că parcul a fost realizat din fonduri europene şi este supus unor restricţii, timp de cinci ani de la inaugurare.

Vorbim de o convenţie între o firmă privată şi Primăria Ploieşti, ceea ce s-a întâmplat la scena din parc nu are legătură cu festivalul «Decembrie în culori», nu este prevăzut în convenţia respectivă. A fost, mai întâi, în luna septembrie, o cerere din partea Administraţiei Parcului Municipal Vest către primarul Dobre prin care se cerea permisiunea să organizeze evenimente specifice pentru luna decembrie. S-a aprobat, iar apoi, în luna noiembrie, a apărut acest festival. Interesul firmei a fost de fapt să plătească o taxă şi apoi subînchirieze porţiuni din parc către alte firme. Taxa a fost plătită de fapt doar pentru scenă, care nu a fost inclusă în festival", a declarat Mihai Poliţeanu, noul preşedinte al USR Prahova.

Back To Top