Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Serviciul Public Finanțe Locale Ploiești a redeschis, în această dimineață, ghișeele, pentru calcularea și încasarea dărilor către bugetul locale, aferente anului în curs.

 

De luni, 6 ianuarie, ploieștenii își pot plăti dările către bugetul local, inclusiv taxele ș impozitele pe anul 2020. Cei care achită sumele integral, până la 31 martie, beneficiază de o bonificație de 10%.

"Dorim să vă atenţionăm că impozitele şi taxele locale au fost indexate, în luna aprilie a anului 2019, conform prevederilor legale, cu rata inflaţiei de 4.6 %. Astfel, dumneavoastră veţi achita impozitul de anul trecut majorat cu 4,6 %. Vă rugăm că, în cazul în care observaţi că suma pe care o aveţi de achitat este mai mare, să vă adresaţi inspectorului de sector pentru a face verificările necesare. Noi am făcut toate testele şi verificările ce se impun, dar, la operaţiunile de închidere/ deschidere a anului fiscal, pot apărea unele erori", au informat reprezentanții SPFL.

Back To Top