Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Conducerea Primăriei Ploieşti intenţionează să achiziţioneze în acest an o staţie mobilă pentru monitorizarea calităţii aerului, în contextul problemelor grave privind poluarea din municipiu.

 

În contextul unei discuţii despre proiectele prioritare din 2020, viceprimarul Cristian Ganea a declarat că va propune pe lista de investiţii a instituţiei achiziţionarea acestei staţii, care să fie operată de administraţia locală şi trimisă pentru măsurători de fiecare dată când apar sesizări privind emisiile nocive.

"Vreau să cumpărăm o staţie mobilă, pentru a putea să o trimitem pe teren în momentul în care apar reclamaţii, pentru o verificare încrucişată", a declarat Cristian Ganea, viceprimarul municipiului Ploieşti.

Anunţul autorităţilor locale vine în contextul unor probleme majore privind poluarea aerului din Ploieşti, la împlinirea a zece ani de când emisiile de benze şi toluen sunt monitorizate oficial. Detalii AICI!

Back To Top