Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Guvernul a anunțat, la finalul lunii decembrie, licitația lansată de Ministerul Dezvoltării pentru cumpărarea a 40 de tramvaie noi, pentru municipiile Ploiești, Brăila și Galați.

 

20 de tramvaie noi ar fi urmat să ajungă la Ploiești, valoarea estimată a acestui lot fiind de 160 de milioane de lei. Numai că singura ofertă depusă din partea Durmazlar-VFU Pașcani, a fost considerată inadmisibilă. Prin urmare, potrivit economica.net, licitația a fost anulată, având aceeași soartă cu procedurile derulate de Ministerul Dezvoltării tot pentru achiziția de tramvaie care ar fi urmat să ajungă la Craiova și Botoșani.

La două săptămâni de la momentul anulării, primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, le reamintea cetățenilor că parcul TCE se va înnoi cu 20 de tramvaie, 20 de troleibuze și 9 autobuze, toate achiziționate prin proiecte derulate de Ministerul Dezvoltării.

Back To Top