Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Consiliul Județean Prahova cumpără, pentru municipiul Ploiești, 100 de ansambluri modulare pentru colectare selectivă.

 

Procedura de achiziție a fost lansată zilele trecute, a anunțat președintele CJ Prahova, Bogdan Toader. "Sperăm astfel ca ploieștenii să aibă posibilitatea să utilizeze aceste recipiente moderne pentru depunerea deșeurilor reciclabile, pe fracții, astfel încât să se reducă pe cât posibil cantitatea de gunoi depusă la rampă. Suma estimată pentru cumpărarea celor 100 de ansambluri a câte trei module este de 1,26 milioane de lei, fără TVA, din fondul IID (înlocuire, întreținere, dezvoltare) al Sistemului de Management Integrat al Deșeurilor Prahova. Cele 100 de locații în care vor fi poziționate aceste module sunt stabilite de către municipalitatea ploieșteană și de operatorul de salubritate", a precizat Toader.

Ansamblurile modulare vor fi folosite pentru a proteja containerele de depozitare a deșeurilor selectate provenite de la populație, astfel încât să nu mai fie posibilă vandalizarea acestora.

Municipalitatea va avea ca sarcină informarea populației cu privire la locurile în care vor fi amplasate aceste module. Tot Primăria va stabili sancțiunile care vor fi aplicate în cazul deteriorării acestora.

Foto: CJ Prahova

Back To Top