Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Consiliul Local Ploiești l-a mandatat pe primarul Adrian Dobre, în cadrul unei ședințe din data de 19 mai, să participe la procedura de achiziție a creșei Upetrom din Ploiești, imobil licitat în cadrul procedurii de reorganizare a societății sus-menționate. Potrivit surselor APH, astăzi - vineri - a avut loc tranzacția, iar prețul oferit de primărie, prin semnătura primarului Adrian Dobre, ar fi de aproximativ nouă ori mai mare decât evaluarea inițială. Decizia finală stă în votul consilierilor municipali ploieșteni, care vor valida negocierea purtată vineri, 22 mai 2020, printr-un vot exprimat în următoarea ședință.

Prețul inițial anunțat de lichidator, raportat la prima ofertă angajantă, a fost de 160.000 lei, la care se adăuga TVA 19 %, iar primăria a acceptat, în cadrul ședinței de negocire, achiziționarea la o valoare aproximativă de 1.300.000 lei, surclasând celelalte 4 oferte propuse în cadrul negocierii. Achiziția bunului urmează să fie votată în cadrul unei viitoare ședințe a Consiliului Local Ploiești. În cadrul locației funcționează creșa Upetrom, unde primăria Ploiești plătea, până acum suma de 3000 de euro lunar.

Societate UPETROM 1 MAI SA se află în procedura de insolvență, fiind administrată de administratorul judiciar PRICEWATERHOUSE COOPERS BUSINESS RECOVERY SERVICES SPRL. Totodată, Upetrom înreagistrează creanțe de peste 8 milioane de lei la bugetul local al municipiului Ploiești.

Revenim cu detalii.

Back To Top