Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Ploieștiul va plăti peste 1,3 milioane de lei pentru cumpărarea clădirii în care funcționează creșa Upetrom.

 

Decizia a fost luată joi, în Consiliul Local, după ce, în procedura de la finalul săptămânii trecută, oferta municipalității a fost câștigătoare la licitația pentru vânzarea acestui obiectiv.

"Suma licitată de Primăria Ploiești a fost de 1.337.000 lei și a depășit celelalte 4 oferte propuse în cadrul negocierii. 1.337.000 lei reprezintă plata chiriei pentru aproximativ 7 ani de zile, chirie pe care Primăria Municipiului Ploiești o plătește lunar societății Upetrom (3000 euro/lună). Cu această sumă am achiziționat imobilul de peste 900 mp în care funcționează creșa + peste 2.500 mp de teren. Dar cel mai important este faptul că avem locuri asigurate pentru micuții ploieșteni, iar personalul va avea în continuare un loc de muncă stabil, dacă, în următoarea ședință, Consiliul Local va aproba achiziția", a anunțat, atunci, primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre.

La momentul respectiv, edilul a explicat și de ce mandatul care i-a fost acordat de Consiliul Local nu a făcut referire și la o sumă limită până la care poate licita (VEZI DETALII).

Foto: Facebook/ Adrian Dobre

Back To Top