Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Aproape 80 de kilometri de drumuri judeţene au fost reabilitaţi, în ultimele luni, în cadrul programului de turnare de covoare asfaltice derulat de Consiliul Judeţean Prahova. Autorităţile anunţă că lucrările au fost recepţionate, fără probleme, şi că sunt şanse ca în a doua jumătate a lui 2020 să mai existe un program de asfaltări, ceva mai redus.

 

Programul de turnare a covoarelor asfaltice pe DJ-uri a devenit o tradiţie la Consiliul Judeţean Prahova, care în ultimii ani a reabilitat aproape 300 de kilometri de şosele. Anul acesta, instituţia a comandat lucrări pe tronsoane totalizând aproape 80 de kilometri, din toate zonele judeţului. Lucrările s-au încheiat, cu succes, zilele trecute, a anunţat preşedintele CJ Prahova, Bogdan Toader. Acesta a mai precizat că, în funcţie de alocarea bugetară care va sosi în urma rectificării bugetului de stat, cel mai probabil în iulie, conducerea Consiliului Judeţean ar putea lansa şi o a doua etapă de turnare de covoare asfaltice.

"Am finalizat turnările de covoare asfaltice, s-au recepţionat toate tronsoanele pe care s-a lucrat. Sunt aproape 80 de kilometri de drumuri judeţene reabilitate. Este posibil ca în acest an să existe şi o a doua etapă a acestui program, în funcţie de rectificarea bugetară aşteptată din partea Guvernului. Avem în vedere alţi 25 de kilometri de drumuri", a afirmat Bogdan Toader.

Back To Top