Categorie: Administraţie

Promise de ceva vreme, voucherele de vacanţă sunt distribuite în această perioadă salariaţilor din Primăria Ploieşti, în baza unui regulament aprobat printr-o dispoziţie semnată de Adrian Dobre. Conform documentului, un tichet va avea valoarea de 1.450 de lei şi valabilitatea de un an de la data emiterii.

 

Conform regulamentului anexat la dispoziţia semnată la finalul lunii iunie, de aceste tichete vor beneficia toţi angajaţii Primăriei, inclusiv cei transferaţi recent din alte părţi sau detaşaţi, în ultimul caz aceştia urmând să le primească doar dacă nu au primit şi de la unitatea subordonată unde sunt detaşaţi. De asemenea, se acordă şi pentru personalul care în anul 2020 a beneficiat sau încă beneficiază de concediu de odihnă, concediu pentru incapacitate temporară de muncă, concediu de maternitate, concediu pentru risc maternal, concediu pentru îngrijire copil bolnav, considerate perioade de activitate prestate conform art. 145 alin(4) din Codul Muncii. În schimb, nu vor beneficia persoanele care ocupă funcţii de demnitate publică, alese sau numite, nici salariaţii care se regăsesc pentru întreg anul 2020 în una din următoarele situaţii: concediu pentru creşterea copilului în vârstă de până la 2 ani, respectiv până la 3 ani în cazul copilului cu handicap; concediu fără plată; activitatea suspendată în alte condiţii decât cele prevăzute la alineatul anterior.

"Suma voucherelor de vacanţă pentru personalul care beneficiază de program parţial de lucru nu este influenţată de fracţiunea de normă. (…) Voucherele de vacanţă se acordă personalului din cadrul Primăriei Municipiului Ploieşti, proporţional cu perioada de exercitare a raportului de serviciu sau durata contractului de muncă în anul 2020 exprimată în zile calendaristice. Stabilirea cuantumului pentru acordarea voucherelor de vacanţă pe suport electronic pentru persoanele care nu sunt salariaţi tot anul 2020 se face prin împartirea 1450lei la 366 zile calendaristice în anul 2020 şi înmultirea cu numărul de zile calendaristice lucrate cu rotunjire la 0.50", se mai arată în dispoziţia semnată de primarul municipiului Ploieşti.

Back To Top