Categorie: Administraţie

Primăria Ploieşti a primit astăzi încă 10 autobuze diesel noi, comandate în baza contractului-cadru semnat în 2018, care viza 50 de bucăţi şi din care până acum, cutot cu cele de astăzi, au sosit 28.

 

Autobuzele au fost inspectate de reprezentanţii Primăriei şi ai firmei de transport în comun a municipalităţii şi urmează să fie predate zilele acestea către TCE, după finalizarea recepţiei.

"Au sosit în Ploieşti 10 autobuze noi, sunt din rândul celor 28 pe care le avem în parcul societăţii de transport public de călători. Pe lângă aceste autobuze, municipiul Ploieşti va mai beneficia de 20 de troleibuze noi - contract pe care deja l-am semnat, prima livrare va fi făcută în primăvara anului viitor - de asemenea 9 autobuze electirce şi 20 de tramvaie, tramvaie a căror licitaţie a demarat. Toate acestea, împreună, reprezintă mai mult de 70% din valoarea parcului auto a TCE. Este un lucru bun, în felul acesta sprijinm atât calitatea serviciilor oferite către cetăţeni, dar avem şi o reducere a poluării", a declarat Adrian Dobre, primarul municipiului Ploieşti.

Deşi noi, cele 18 autobuze primite până acum de municipalitate în cadrula celuiaşi contract au înregistrat probleme tehnice serioase.

Pe acelaşi subiect: 

Back To Top