Categorie: Administraţie
cl_ploiestiSurpriză de proporții la cea de-a doua ședință extraordinară de astăzi a Consiliului Local Ploiești pe tema delegării contractului de iluminat public. Doi consilieri PNL şi alţi doi PSD au votat cot la cot cu PDL, nerespectând decizia USL Ploieşti, în care se hotărâse boicotarea şedinţei consiliului local

Potrivit observatorulph.ro, la ședință au participat 18 consilieri, număr care asigură majoritatea pentru adoptarea proiectului legat de prelungirea pe un an a actualului contract cu operatorul Luxten. Surpriza o constituie participarea la ședință a doi consilieri PNL – viceprimarul Cătălina Bozianu și consilierul Costel Horghidan – precum și prezența a doi consilieri PSD – Ion Iancu și Gabriel Ionescu. USL Ploieşti anunţase astăzi că va boicota şedinţa de consiliu local prin neparticipare.

Jurnalistul Dragoş Pătraru sugerează, pe propriul blog, că „trădătorii" din USL ar fi primit şpagă pentru a vota cot la cot cu pedeliştii.
„Deci, s-a sărit la cap cum trebuie. Cătălina Bozianu, de la PNL (încă) Ionescu şi Iancu, de la PSD, au fost conştiincioşi şi au venit la şedinţă ca să voteze alături de PDL, în interesul ploieştenilor. Doar nu era să rămânem pe întuneric, nu? Bravo, băieţi, sunteţi magnifici! USL a luat-o din nou în bot. Acum, fie vorba între noi, aşa le trebuie, că prea sunt papagali!"

Back To Top