Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

La Ploiești au început ședințele în pregătirea noului an școlar, care va debuta în contextul pandemiei și într-o uriașă incertitudine cu privire la modul în care se vor derula, efectiv, cursurile. O întâlnire pe acest subiect a avut loc joi, la Primăria municipiului.

 

Primarul Adrian Dobre, prefectul județului, Cristian Dobre, și inspectorul școlar general al ISJ Prahova, Constantin Pisău, s-au întâlnit cu directorii de școli, pentru analizarea soluţiilor concrete în vederea reluării cursurilor.

Primarul Adrian Dobre a dat asigurări că municipalitatea va sprijini unităţile de învăţământ cu materiale sanitare şi, de asemenea, că administrația locală caută variante pentru a asigura accesul la internet pentru elevi.

"S-au discutat mai multe scenarii referitoare la începerea școlii, iar solicitarea mea a fost ca părinții să fie consultați pentru stabilirea variantelor. De asemenea, am discutat despre modalitatea de accesare a fondurilor europene pentru achiziția de echipamente IT (tablete, laptopuri) și materiale sanitare. Primăria Municipiului Ploiești alocă banii echipamentelor necesare derulării lecțiilor în sistem mixt și online, în condiții bune, dar și pentru produsele de igienă și protecție, în funcție de nevoile fiecărei unități de învățământ”, a declarat, în acest context, primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre.

Back To Top