Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie
  • Apărute printre blocurile ploieștenilor înainte de alegerile locale și montate cu un elan suspect și fără decizii clare în ceea ce privește amplasamentul pe domeniul public, modulele de colectare selectivă a deșeurilor pe care tronează sigla Consiliului Județean Prahova sunt contestate atât în ceea ce privește utilitatea acestora, dar și când vine vorba despre locațiile alese pentru amplasare.
  • Aruncate, efectiv, pe trotuare, blocând căi de acces și parcări, respectivele module destinate colectării selective sunt burdușite cu gunoi amestecat, multe dintre acestea neavând spații separate destinate separării deșeurilor
  • Directorul adjunct al ADI Deșeuri ne garantează că deșeurile sunt colectate selectiv. Imaginile contrazic declarațiile oficiale 
  • Nu există o dispoziție clară din partea fostei administrații ploieștene în ceea ce privește indicarea exactă amplasamentului
  • Ploieștenii care locuiesc în diferite zone ale orașului reclamă faptul că modulele blochează trotuare și locuri de parcare
  • Decizia de amplasarea, lanțul decizional și materialele vizuale folosite denotă o campanie mascată ADI Deșeuri – CJ Prahova – operator de salubritate și RASP, aflată în subordinea primăriei Ploiești. Acest film s-a desfășurat sub nasul fostului primar Adrian Dobre

modul colectare selectiva utilizator facebookBogdan Toader, fostul președinte al CJ Prahova: Amplasamentul nu este treaba consiliului județean

Potrivit punctulpeignat.ro povestea începe cu aproximativ un an în urmă, cu o cerere a UAT Ploiești, prin RASP, via ADI Deșeuri. Consiliul Județean Prahova a bugetat, din fondul de investiții, suma necesară achiziționării, prin licitație, a respectivelor recipiente. „Ploieștiul a cerut, noi ne-am conformat, am organizat licitație, am achiziționat materialele și le-am predat la Ploiești. Orice primărie din Prahova poate să apeleze la CJ Prahova care, prin fondul de investiții, asigură aceste materiale, la cererea unităților administrativ teritoriale. Unde au fost amplasate și modul în care au fost amplasate cade în sarcina administrației ploieștene, aici nu mai este problema CJ Prahova”, explică Bogdan Toader, fostul președinte al Consiliului Județean Prahova.

Raul Petrescu, director RASP Ploiești, regie aflată în subordinea municipalității: „Nu știu dacă există o decizie în ceea ce privește amplasamentele”

„Am primit sesizări din partea asociațiilor de proprietari referitor la modul în care au fost amplasate aceste containere. Acestea au fost aduse prin ADI Prahova și montate de către operatorul Rosal. Asociațiile au făcut cerere, după care RASP a înaintat cererea către ADI Prahova”, explică directorul RASP Ploiești, Raul Petrescu. Dacă există o decizie din partea fostei administrații a Ploieștiului care să indice zone de amplasamente corespunzătoare, care să nu afecteze traficul în parcări și pe trotuare, Raul Petrescu nu poate să ne răspundă. „Sigur că normal ar fi trebuit să se decidă zonele exacte de amplasare printr-o hotărâre din partea municipalității”.

Volosevici își începe mandatul săptămâna viitoare, preluând problema de la fosta administrație: „Voi verifica situația și voi acționa în consecință”

„Nu știu cum de s-a trezit operatorul de salubritate să amplaseze aceste containere la voia întâmplării, fără un studiu sau o decizie din partea factorilor din primărie. Voi verifica după ce voi fi învestit în funcție, deocamdată nu am acces la documentele interne. În mod sigur vom remedia această situație. Referitor la sigla Consiliului Județean e pe acele recipiente, nu aș vrea să comentez și să intru în discuții de natură politică. Ceea ce vă pot spune clar este faptul că voi verifica situația și vom acționa în consecință. Nu poți arunca, pur și simplu, niște tomberoane pe străzi, fără o decizie clară a primăriei care administrează domeniul public în Ploiești, doar pentru a te lăuda că ai făcut ceva, după ani de zile când nu ai făcut nimic. Vom vedea cum stau lucrurile după ce voi prelua mandatul”, spune Andrei Volosevici.

Geanina Bădicu, director adjunct Asociația de Dezvoltare Intracomunitară Parteneriatul pentru Managementul Deșeurilor Prahova: „Vă asigur că există trei recipiente în fiecare modul pentru colectarea selectivă”

„Au fost achiziționate, prin licitație, un număr de 100 de module, a fost o întâlnire între părți prin care s-a decis amplasamentul”, explică Geanina Bădicu, directorul adjunct al ADI Prahova. La întrebarea legată de determinarea exactă a amplasamentelor, Bădicu spune că este posibil să existe, însă ne asigură că sesizările cetățenilor sunt luate în considerare și modulele care blochează locurile de parcare sau trotuarele vor fi mutate. Până atunci, vă punem la dispoziție imagini cu interiorul containerelor „selective”.

Sebastian Ignat

module colectare selectiva 2
module colectare selectiva 3

 

Back To Top