Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Primarul municipiului Ploiești, Andrei Volosevici, a dispus, la scurt timp de la instalarea în funcţie, demararea unui amplu program de curățenie și igienizare generală. În perioada următoare, operatorul de salubritate, Rosal Grup, şi Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești vor derula, zilnic, în cartiere, activități de curățenie și igienizare, anunţă Primăria.

 

Programul include măturarea străzilor, aleilor și parcărilor; curățarea și spălarea mecanizată a arterelor de circulație rutieră și a stațiilor de transport public urban; curățarea manuală a rigolelor; lucrări de mentenanță a spațiilor verzi; colectarea deșeurilor, arată Primăria Ploieşti într-un comunicat de presă, în care mai precizează că acțiunile vor fi coordonate de Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești. Programul de curățenie generală a demarat deja în cartierul Nord, urmând ca până în data de 3 noiembrie să se deruleze și în zonele Cina, Gheorghe Doja, Castor – Polux, Republicii (până la str. Constantin Brezeanu), Transilvaniei - Poștei, Bereasca.

În perioada 04 -10 noiembrie 2020, vor intra în curățenie generală zonele Bulevardul Republicii - str. Zidari, Malu Roșu, Ienăchiță Văcărescu, urmate în perioada 11-17 noiembrie 2020 de cartierele Peneș Curcanul, Vest I și Vest II.

În săptămâna 18 – 23 noiembrie a.c., activitățile de curățenie și igienizare vor continua în cartierele 9 Mai, Eroilor, zona Popa Farcaș și cartier Mihai Eminescu, urmând ca, în intervalul de timp 24 -27 noiembrie 2020, programul amintit să se desfășoare în cartierele Mihai Bravu, Democrației, Bariera București, Petrolului, zona Lupeni – Buna Vestire.

„Lucrările de mentenanță a spațiilor verzi din municipiul Ploiești vor consta în degajarea terenului de frunze, crengi și corpuri străine, greblat și săpat manual, golirea coșurilor de gunoi, aferente zonelor de agrement și locurilor de joacă. De asemenea, se va asigura încărcarea și transportul deșeurilor vegetale și a celor rezultate din curățenia stradală, precum și a deșeurilor abandonate pe domeniul public al municipiului Ploiești”, mai arată Primăria în comunicatul de presă transmis joi. Reprezentanții Poliției Locale Ploiești vor veni în sprijinul acestor acțiuni de curățenie și igienizare generală a orașului prin identificarea și sancționarea persoanelor care abandonează deșeuri pe domeniul public, mai promite municipalitatea.

Back To Top