Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Numită ieri în funcţie, prin hotărâre de Guvern, Mădălina Petcu şi-a început astăzi activitatea la nivelul Prefecturii Prahova. Noul subprefect a lucrat în ultimii nouă ani la Consiliul Judeţean.

 

Ceremonia de depunere a jurământului a fost organizată astăzi de Ministerul Afacerilor Interne şi s-a ţinut prin videoconferinţă, permiţând validarea în acelaşi timp a mai multor subprefecţi din ţară. Mădălina Rozalia Petcu a devenit subprefect după ce Guvernul a decis să o schimbe din funcţie pe Mihaela Duţă, la scurt timp după ce aceasta îşi depusese candidatura la alegerile parlamentare din judeţ, cât încă lucra la Prefectură.

Conform CV-ului său, Mădălina Petcu a lucrat din 2011 până în prezent la Direcţia de Patrimoniu din Consiliul Judeţean Prahova, pe un post de consilier superior la Serviciul urmărire lucrări publice, gestionare patrimoniu şi monitorizare servicii publice şi societăţi comerciale. Anterior, ea lucrase la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova.

Back To Top