Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Iulian Dumitrescu, instalat în funcţie în urmă cu o săptămână, a avut o primă ieşire dură la adresa vechii conduceri a instituţiei, reclamând că aceasta a refuzat mai multe solicitări din partea Spitalului Judeţean pentru alocarea unor fonduri pentru rezolvarea unor probleme urgente. Reacţia, care l-a vizat în primul rând pe Bogdan Toader, fostul preşedinte, vine după ce în şedinţa de astăzi Consiliul Judeţean a alocat aproape 4 milioane de lei pentru cea mai mare unitate medicală din Prahova.

 

Într-o conferinţă de presă organizată în Palatul Administrativ, alături de noul mandager al Spitalului Judeţean, Bogdan Nica, Iulian Dumitrescu a vorbit despre lucrările care urmează să aibă loc la unitatea medicală, reclamând că până acum instituţia a refuzat să aloce fonduri pentru remedierea unor probleme şi a alocat cu ţârâita bani pentru lucrările de reabilitare din secţia Anastezie Terapie Intensivă. El a dat exemplul unei lucrări pentru extinderea instalaţiei de oxigen, estimată la 120.000 de lei şi solicitată în trei rânduri, din septembrie încoace, de reprezentanţii unităţii. "Nu poţi să spui că nu găseşti 120.000 de lei în buget, ca să nu mai chinui tot personalul. S-a cerut de trei ori şi Consiliul Judeţean până acum a răspuns, am găsit şi adresa, «referitor la adresa dumneavoastră, vă informăm că nu s-au găsit surse de venituri». Şi tot aşa, spitalul cerea, fostul preşedinte Bogdan Toader spunea că nu sunt bani. Şi tot aparatul până la urmă, vina nu e doar a lui, dar în primul rând e a conducătorului", a declarat Iulian Dumitrescu.

"Spitalul Județean de Urgență Ploiești va fi dotat cu 10 ventilatoare noi, prize de oxigen la pat, spațiu de așteptare pentru pacienți și noi spații de triaj la UPU. Prioritatea mea, în criza sanitară pe care o traversăm, este salvarea de vieți omenești în județul Prahova. Din cele aproximativ 4 milioane de lei care vor ajunge la Spitalul Județean de Urgență Ploiești ca urmare a rectificării bugetare pe inițiat-o și care a fost aprobată astăzi de Consiliul Județean, vom reuși aproape să dublăm numărul de ventilatoare pentru Covid (de la 12 ventilatoare pe care le avem astăzi, vom ajunge la 22 de ventilatoare). O parte din acești bani vor fi folosiți pentru instalarea de prize de oxigen la paturile de la infecțioase – în locul sistemului depășit cu butelii de oxigen. Rectificarea bugetară permite, de asemenea, continuarea renovării și extinderea secției ATI", a mai transmis, vineri, Iulian Dumitrescu.

"La fel de important, nimeni nu va mai aștepta pe stradă, în ploaie și frig, la UPU. Am alocat bani pentru închirierea a 3 containere de triaj, dotate corespunzător, care să fie amplasate în curtea spitalului. Cortul în care astăzi se face triaj va fi înlocuit cu unul mai mare, care va fi folosit pentru adăpostirea persoanelor ce vor intra la triaj în containere. Tot din banii alocați astăzi, facturile spitalului pentru cheltuielile curente vor fi achitate la zi, în condițiile în care acestea nu fuseseră plătite din luna august", a mai declarat preşedintele CJ Prahova.

"La trei zile după ce l-am numit pe Bogdan Nica director interimar la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, acesta a venit cu soluții la câteva dintre problemele unității medicale. Pentru a rezolva problemele, am găsit resurse în bugetul județean și am făcut o rectificare. Banii publici trebuie cheltuiți cu chibzuință și pe priorități. Din păcate, am aflat că nu e prima dată când spitalul a solicitat Consiliului Județean fonduri pentru chestiunile punctuale despre care am discutat astăzi, dar răspunsul pe care l-au primit a fost că nu sunt bani. Îi asigur pe prahoveni că, în calitate de președinte al Consiliului Județean, mă voi îngriji de buna funcționare și investițiile necesare Spitalului Județean de Urgență Ploiești", a mai declarat Dumitrescu.

Back To Top