Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Deşi se afla pe ordinea de zi a şedinţei de astăzi a Consiliului Local Ploieşti, proiectul pentru alegerea noilor viceprimari a fost amânat, până când toţi cei 27 de consilieri vor fi validaţi în funcţii.

 

Primarul Andrei Volosevici a decis retragerea proiectului de hotărâre, în calitate de iniţiator, explicând că legislaţia în vigoare impune că alegerea viceprimarilor, care se face din rândul consilierilor locali, să fie făcută abia în momentul în care forul legislativ e completat. Or, în momentul de faţă, lipsesc trei persoane, care încă nu şi-au preluat mandatele. Este vorba despre un candidat care trebuie să intre de pe lista depusă de PNL la alegerile locale, pentru că Volosevici, locul unu pe acea listă, a devenit primar şi automat i-a fost invalidată alegerea în calitatea de consilier, şi două persoane de la ALDE, întrucât candidaţii aflaţi pe primele două poziţii au renunţat la preluarea mandatelor de consilieri.

Revenind la discuţia despre viceprimari, zvonurile care-i dau favoriţi pe Magdalena Trofin de la USR şi Dan Nicodim de la PNL capătă tot mai mult contur, cu toate că, din câte înţelegem, viceprimarul din mandatul recent încheiat, Cristian Ganea, s-ar fi arătat atât de convins că-şi va păstra funcţia încât a mai organizat cel puţin o şedinţă cu câţiva directori chiar şi după intrarea oficială în noul mandat.

Back To Top