Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Viceprimarul municipiului Ploieşti, Daniel Nicodim, a făcut miercuri o vizită de lucru în Bucureşti, la sediul Ministerului Transporturilor, unde a discutat cu reprezentanţi ai ministerului şi ai CFR despre posibilitatea refacerii Gării de Sud. Proiectul ar urma să vizeze atât reabilitarea clădirii cât şi a peroanelor şi pasajelor.

 

După vizita de miercuri, viceprimarul a avut şi astăzi o nouă rundă de discuţii, de data asta la sediul Primăriei, unde a sosit o comisie tehnică. Acesta a declarat că, pe lângă refacerea gării, una dintre clădirile istorice ale municipiului, se doreşte şi reabilitarea trotuarului din faţă, ceea ce ar duce şi la eliminarea tonetelor inestetice.

La rândul său, Adrian Dupu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, a confirmat, printr-o postare pe reţelele de socializare, intenţiile de modernizare a gării. "Am avut astăzi o întâlnire de lucru cu vice-primarul municipiului Ploiești, Dan Nicodim, și conducerea CNCF CFR SA unde am analizat soluțiile pentru renovarea gării Ploiești Sud și a întregii zone din fața gării. Lucrăm împreună cu administrația publică locală pentru binele ploieștenilor", a declarat Adrian Dupu.

Proiectul, în scenariul optimist în care va fi pus în practică în întregime, ar urma să se deruleze în paralel cu lucrările de modernizare propuse de Primăria Ploieşti prin proiectul european care vizează crearea unei noi legături rutiere între Gara de Vest şi Gara de Sud şi refacerea zonelor din dtreptul celor două.

Back To Top