Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Consiliul Județean Prahova a depus cererea de finanțare pentru asistența tehnică în cadrul proiectului privind realizarea TransBaiului, drumul care ar urma să traverseze județul Prahova de la vest la est, străpungând Valea Prahovei, Valea Doftanei, Valea Slănicului şi Valea Teleajenului.

 

Cererea de finanțare a fost depusă miercuri de autoritățile județene. Acestea vor să atragă sumele necesare pentru asistența tehnică a proiectului pe fonduri europene nerambursabile în valoare de 45 milioane de euro, în vederea construcției drumului TransBai.

„TransBaiul este un drum pe care prahovenii și l-au dorit de multă vreme. Pe lângă punerea în valoare a frumuseților naturale de excepție, acest drum va fi un motor al dezvoltării economice într-o zonă cu aproximativ 35.000 de locuitori de pe raza a șapte unități administrativ-teritoriale (Azuga, Bușteni, Valea Doftanei, Bertea, Aluniș, Vărbilău și Gura Vitioarei). Nu există dezvoltare economică fără o infrastructură bine pusă la punct. Printre beneficiari se numără, de asemenea, șoferii aflați în tranzit, care vor putea ocoli aglomerația de pe Valea Prahovei”, a declarat Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean Prahova.

Noul drum a fost cuprins pe lista de investiții a Consiliului Județean săptămâna trecută, la propunerea președintelui Iulian Dumitrescu.

Asistența tehnică va fi finanțată prin Programul Operațional Asistență Tehnică (POAT) 2014-2020, Axa prioritară 1 „Întărirea capacității beneficiarilor de a pregăti și implementa proiecte finanțate din FESI și diseminarea informațiilor privind aceste fonduri”. Acesta vizează modernizarea, reabilitarea și extinderea traseului Azuga - Bușteni - Gura Vitioarei.

“Traseul are o lungime de 88,6 km și presupune realizarea conectivității între mai multe tronsoane de drumuri județene, începând din orașul Azuga, respectiv Bușteni, traversând Golul alpin Munții Baiului până la Trăisteni și continuând pe DJ 102I (Trăisteni– Teșila), DJ 101T (Teșila – Vărbilău), DJ 102 (Vărbilău – Poiana Vărbilău) și DJ 100G (Poiana Vărbilău – Gura Vitioarei), până în comuna Gura Vitioarei. Acest drum va uni, în premieră, DN 1 cu DN 1A.

Finalizarea lucrărilor de modernizare, reabilitare și extindere de pe TransBai va asigura un traseu format din mai multe tronsoane de drumuri județene ce vor corespunde din punct de vedere tehnic standardelor europene în vigoare privind siguranța rutieră, marcaje rutiere, indicatoare de circulație, precum și amenajarea curbelor și pantelor, contribuind la siguranța și confortul în trafic al utilizatorilor”, au subliniat reprezentanții CJ.

Foto ilustrație

Back To Top