Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Primarul Andrei Volosevici a anunțat joi, la Actualitatea Live, că în proiectul de buget pentru anul 2021 vor fi incluse și proiectele unor parcări supraterane.

 

„Vom face parcări supraterane, în felul acesta vom creea mai multe locuri de parcare. Atunci când va apărea proiectul de buget, veți vedea locațiile pe care intenționăm să le facem în acest an. Vom începe cu o parcare supraetajată în zona Democrației – Ștefan cel Mare. Acest proiect vine la pachet și cu alte proiecte de hotărâri ale Consiliului Local, deoarece intenționez să introducem interdicția parcării dubelor, camioanelor sau autobuzelor în parcările dintre blocuri”, a declarat Volosevici. 

Edilul a adăugat că administrația publică nu a renunțat la proiectul prin care ploieștenii pot închiria locuri de parcare: „Poate fi o sursă de bani pentru buget. Problema apare atunci când vedem dacă se poate în practică. Am identificat două spații foarte aglomerate, unul în Malul Roșu și unul în Vest II, în care să încercăm să punem în practică acest proiect. Vom vedea cum funcționează și, dacă va fi bine, îl vom pune în practică în tot orașul. Am spus întotdeauna, mai întâi creezi locuri de parcare, apoi aplici amenzi!”.

Urmăriți întreaga emisiune AICI.

Back To Top