Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Primarul municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, a anunţat că 2021 urmează să aducă începerea lucrărilor la pasajele subterane din Bariera Bucureşti, după finalizarea noului "pod de lemn". Doar pasajul sudic ar urma să intre în program, în condiţiile în care la celălalt ar mai fi nişte aspecte de lămurit vizând preţul din contract.

 

"Licitaţia a fost derulată în mandatul precedent şi au rezultat două contracte. Am avut surpriza să constat că au aceleaşi valori, cu toate că diferă condiţiile din teren, la cel dinspre pod există nişte probleme mai mari şi e evident că e nevoie de lucrări mai complexe. Trebuie să lămurim această situaţie. Un pasaj va fi început anul acesta, cel dinspre sensul giratoriu", a declarat primarul Andrei Volosevici.

Conform documentaţiei tehnice realizate mai demult de municipalitate, lucrările ar urma să dureze şase luni la fiecare pasaj, intenţia fiind ca, pe durata lor, traficul rutier să fie închis, pe rând, pe câte două benzi din cele patru pe care le are Bulevardul Bucureşti. Asta înseamnă că, automat, în imediata vecinătate a şantierului nu se va mai putea parca, iar traficul se va putea derula în regim de o bandă pe sens. Acesta a fost, dincolo de buget, şi motivul pentru care, deşi licitaţia e gata de ceva vreme, administraţia locală a amânat începerea lucrărilor la pasajele pietonale de sub Bulevardul Bucureşti, aşteptând finalizarea noului "pod de lemn", care să ofere o variantă de ocolire pentru şoferi.

Back To Top