Categorie: Administraţie

Prezentă la Actualitatea LIVE, Zoia Staicu, noul director al Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești, și-a prezentat intențiile la început de mandat.

 

„Sunt probleme de corectat, au fost astfel de probleme și în trecut, dar nu vreau să folosesc un discurs legat de greaua moștenire, pentru mine este foarte important ca RASP să deservească, la un nivel de maxim profesionalism, beneficiarul final, ploieșteanul. Îmi doresc o corectă monitorizare și relaționare cu presatorii de servicii și, de aici, servicii publice de calitate”, a declarat Zoia Staicu.

Directorul RASP a anunțat și măsurile imediate pe care le-a soliticitat în domeniul salubrității: „Am efectuat o serie de controale și am cerut să se remedieze o serie de probleme într-un timp cât mai scurt. Am cerut ca toate platformele îngropate să fie funcționale, să fie ridicate conform graficului toate deșeurile colectate selectiv, să fie înlocuite containerele sparte sau defecte, împrejmuirea platformelor. Pentru toate acestea, avem nevoie și de sprijinul cetățenilor. Îmi doresc un parteneriat cu ploieștenii deoarece din taxele și impozitele dumnealor sunt plătite aceste servicii”.

Urmăriți întreaga emisiune

.

Back To Top