Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Consiliul Judeţean Prahova a lansat în această săptămână mai multe anunţuri de intenţie vizând investiţii importante, inclusiv şapte proiecte pentru viitoare şosele de centură ale unor oraşe sau comune cu trafic rutier intens. Autorităţile speră să obţină fonduri nerambursabile prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

 

Autorităţăile centrale şi reprezentanţii Comisiei Europene încă mai pun la punct aspectele referitoare la Planul de Rezilienţă. În aşteptarea lansării oficiale, Consiliul Judeţean Prahova pregăteşte mai multe proiecte de investiţii. În cazul infrastructurii rutiere, autorităţile intenţionează să obţină, în prima fază, finanţare pentru realizarea studiilor de fezabilitate. Sunt propuse şapte proiecte pentru viitoare centuri ocolitoare, unul dintre ele grupând două localităţi pe traseul Băneşti-Valea Doftanei, ceea ce, practic, ar deservi centura municipiului Câmpina. Pe listă mai apar deja celebrele propuneri pentru ocolirea unor oraşe de pe Valea Prahovei, dar şi centura solicitată de mai mulţi ani pentru Vălenii de Munte, oraş străbătut de Drumul Naţional 1A şi care are de suferit din cauza aşa-zisului trafic de tranzit.

Anunţurile de intenţie publicate de CJ Prahova în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice vizează realizarea studiilor de fezabilitate pentru centurile localităţilor Văleni, cu o alocare estimată la 9,8 milioane de lei, Mizil - 4 milioane, Păuleşti - 4,75, Comarnic - 4,6, Buşteni - 16, Băneşti - Valea Doftanei - 4,75 şi Azuga - 9,3.

(În foto: Renumită pentru aglomeraţia de pe DN1, staţiunea Buşteni aşteaptă de ani buni realizarea unei şosele de centură, la fel ca oraşul Comarnic)

Back To Top